ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • Home
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Όνειρο Ζωής στη Θάσο

Με εφόδιά μας τη γνώση, την πολύχρονη εμπειρία και πάντα με ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, οργανώνουμε κάθε τύπου εκδήλωση με ευελιξία, στα δικά σας μέτρα.

Όνειρο Ζωής στη Θάσο

ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος σας, σηματοδοτεί την αφετηρία της καινούριας σας, κοινής ζωής. Ελάτε να σχεδιάσουμε για εσάς, την γαμήλια δεξίωση που ονειρεύεστε! Μια ονειρεμένη εμπειρία με μοναδική διακόσμηση, εξαίσια ατμόσφαιρα, εμπνευσμένο menu και μουσική που θα ταξιδέψει και θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους σας. Μια πολυτελής και ποιοτική βραδιά, έτσι όπως ακριβώς αξίζει στο νέο σας ξεκίνημα!

Όνειρο Ζωής - Εκδηλώσεις
Όνειρο Ζωής - Εκδηλώσεις
Όνειρο Ζωής στη Θάσο

ΒΑΦΤΙΣΗ

Το μεγαλύτερο γεγονός, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού σας, είναι η  βάφτισή του. Εμείς, θα δώσουμε σε αυτή τη μοναδική ημέρα λίγη από τη μαγεία που διαθέτουμε. Ο εσωτερικός χώρος μας, μαζί με τον περικλειόμενο χώρο του κήπου, είναι σε θέση να φιλοξενήσει δεξιώσεις βαπτίσεων όλο το χρόνο. Η εμπειρία και οι ιδέες που έχουμε να σας προτείνουμε, είναι σίγουρο πως θα κάνουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Όνειρο Ζωής στη Θάσο
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εταιρικές εκδηλώσεις, meetings, τεχνικές συναντήσεις, workshops, σεμινάρια, εταιρικές βραβεύσεις και παρουσιάσεις, κοπή της εταιρικής πίτας αλλά και κάθε άλλης μορφής εταιρική εκδήλωση, απαιτούν γνώση, εμπειρία, σωστό προγραμματισμό ώστε να αποδώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Όνειρο Ζωής - Εκδηλώσεις
Όνειρο Ζωής - Εκδηλώσεις
Όνειρο Ζωής στη Θάσο

ΠΑΡΤΥ

Γενέθλια, επέτειοι και αρραβώνες και κάθε λογής αφορμή για εορτασμό, σε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία για εσάς και όλους τους προσκεκλημένους σας. Η ομάδα του  Όνειρο Ζωής εγγυάται να διοργανώσει για εσάς ένα εντυπωσιακό πάρτυ, πέρα από τα συνηθισμένα!

Όνειρο Ζωής στη Θάσο

SHOW

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση κάθε είδους event, επίδειξης και παρουσίασης με υπευθυνότητα, εμπειρία και υψηλή αισθητική.

OneiroZois-PeggyZina
Όνειρο Ζωής στη Θάσο

KOYZINA

Η κουζίνα μας είναι ελληνική – μεσογειακή. Βασίζεται στη χρήση του ελαιολάδου, στην ποικιλία των λαχανικών, στα κρέατα, στα ψάρια και θαλασσινά καθώς και στη χρήση φρέσκων μυρωδικών. Στην κουζίνα μας θα βρείτε επίσης, ζυμαρικά, φρεσκοκομμένες σαλάτες από τον κήπο μας αλλά και πίτσα.

Όνειρο Ζωής στη Θάσο
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ

CATERING

Όνειρο Ζωής στη Θάσο

Λεπτομέρεια, ποιότητα και φαντασία, «ενορχηστρωμένα» σε ένα κορυφαίο γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο μας ή όπου εσείς επιθυμείτε.

Όνειρο Ζωής στη Θάσο
PHOTO

GALLERY

Η εμπειρία και οι ιδέες που έχουμε να σας προτείνουμε, είναι σίγουρο πως θα κάνουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας.